Hälsorådet Pixels

Hälsorådet Pixels pysslar tillsammans för att lära känna varandra och andra som går i olika klasser. Hälsorådet vill pyssla för att det är lugnande och det är roligt att skapa fina saker. Hälsorådet har fått låna ett grupprum som de kan träffas i två timmar var tredje vecka. De har köpt in exempelvis färgpennor, glitterlim, klistermärken, mönstersaxar, piprensare, fina band och penslar för att kunna pyssla med. Hälsorådet vill också bjuda in andra elever någon gång som inte är medlemmar i hälsorådet för att till exempel göra påskpyssel eller julpyssel tillsammans.

Halloweenpyssel och halloweenfest ökade hälsan

Vi hade ett Halloweenfirande innan höstlovet med alla våra klasser på IM där våra olika Reactagrupper (hälsoråd) samarbetade. Hälsorådet Pixels gjorde pyssel och hängde upp fina dekorationer i klassrummen och korridorerna och de andra hälsoråden stod för mat och annan underhållning.

Eleverna hade väldigt trevligt vid denna aktivitet och gemenskapen ökade. Pixels tyckte att det var väldigt kul att hänga upp sina dekorationer så att alla kunde ta del av dem och alla aktiviteter som vi gjorde den eftermiddagen gick in i varandra och det blev så lyckat.

2000
kr
FRISKVÅRDS-
BIDRAG
No items found.

Nyfiken på fler hälsofrämjande aktiviteter?

Inspireras av fler hälsofrämjande aktiviteter