Välkommen till en tvådagars nätverksträff på härliga Waxholm hotell i skärgårdens huvudstad Vaxholm strax utanför Stockholm.

Reacta bjuder in dig som är diplomerad samordnare eller diplomerad hälsorådscoach till en inspirerande nätverksträff där du kommer att få träffa och umgås med andra som är i samma roll som du. Här ges en unik möjlighet att kunna utbyta erfarenheter med hälsorådskollegor från andra delar av landet och ta del av ny information, kunskap och inspiration i hälsorådsarbetet. Under nätverksträffen kommer stort fokus att läggas på att stärka dig i din roll och du kommer få ta del av flera olika framgångsrika strategier för att lyckas med det hälsofrämjande arbetet i hälsoråd.

Programmet bjuder på spännande föreläsningar och presentationer där du får ny kunskap som tar hälsorådsarbetet till nästa nivå. Du kommer även att få unika nycklar som ger dig goda förutsättningar i ditt fortsatta arbete att coacha barn och unga i hälsorådsarbete och tillsammans får ni både ta del av och bidra till den gemensamt ägda kunskap som ni alla besitter.

Såhär säger några av våra tidigare deltagare:

"Tack Reacta för två fantastiska dagar! Jag känner mig så inspirerad och har så många nya idéer och tankar kring vårt fortsatta hälsorådsarbete!"

"Så oerhört värdefullt att få kunna utbyta tankar och erfarenheter med andra i samma roll. Tack för en väldigt givande nätverksträff."

"Som alltid - väldigt intressanta och spännande föreläsningar och att få tid att både reflektera kring det egna arbetet och få ta del av andras ger så oerhört mycket. Tack!"

Hur skulle det vara om du fick uppleva samma sak som våra tidigare deltagare? Vad skulle det kunna ge dig i ditt fortsatta arbete? 

Vi ser fram emot att träffa dig där!

Sagt om Reactas kurser

Föreläsare

Maria Engdell
Nationell samordnare
Maria Almroth
Skolutvecklare

- Bli stärkt i din roll som hälsorådscoach och samordnare

- Ta del av framgångsrika strategier i hälsorådsarbetet

- Utbyt erfarenheter med andra i samma roll

- Öka dina kunskaper i hälsofrämjande arbete med hälsoråd

ladda ner program
Kursavgift
Kostnadsfritt - endast för stödmedlemmar
ingår
Boende i enkelrum, lunch, fika och middag dag 1, samt frukost, fika och lunch dag 2.
2024-11-28
plats och TID
Waxholm hotell, Vaxholm
Målgrupp
Diplomerade samordnare och diplomerade hälsorådscoacher som arbetar med hälsoråd i skolan eller på mötesplatsen.

Vi hjälper er hela vägen

Systematiskt hälsofrämjande arbete

Reacta har stor vana att hjälpa skolor och mötesplatser att lyfta sitt hälsofrämjande arbete till en ny nivå. Steg 1 i arbetet är att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete med hälsoråd. Här får ni inspiration från andra skolor och mötesplatser, senaste forskningen och framgångsrika exempel på systematiskt hälsofrämjande arbete med effekter på hälsa och lärande.

Boka sedan in er kostnadsfritt på en infoträff om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete till en ny nivå. Här får ni tips, verktyg, framgångsrika exempel från skolor som redan arbetar hälsofrämjande med hälsoråd, effekterna av deras arbete liksom forskning och evidens.

I steg tre kartlägger vi ert hälsofrämjande arbete utifrån det systematiska kvalitetsarbetet där ni får hjälp att identifiera "Var är vi?" och "Vart ska vi?" och "Hur gör vi?", liksom era möjligheter att lyfta ert hälsofrämjande arbete med hälsoråd. I steg fyra hjälper vi er att starta upp ert arbete utifrån kartläggningen. Vi hjälper er genom hela processen att få effekter på barns och ungas psykiska, fysiska och sociala välbefinnande.

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.

Fler kurser

Du kanske är intresserad av dessa också

Utbilda dig till diplomerad hälsorådscoach och coacha barn och unga i hälsoråd!

Två dagar fyllda med inspiration, erfarenhetsutbyte och ny kunskap