Boka en inspirationsdag till din skola

Boka en inspirationsdag till din skola för att stärka det hälsofrämjande arbetet på skolan och nå skollagens krav att främst arbeta hälsofrämjande och förebyggande på skolan. En inspirationsdag innehåller både föreläsningar & workshops för personal på skolan och för flera klasser. Över 90 % av skolor som vi besöker startar hälsoråd och gör hälsofrämjande aktiviteter som stärker elevernas hälsa och lärande.

Vi ger dina elever förutsättningar att nå målen och ökar den psykiska hälsan på skolan. Efter inspirationsdagen har skolan startat arbetet att skapa samsyn i det hälsofrämjande arbetet vilket är grunden till ett framgångsrikt elevhälsoarbetet. Samtidigt som eleverna kan få maximalt med friskvårdsbidrag och skolan kunskap att arbeta på vetenskaplig grund för elevernas hälsa och lärande.

Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.