Träna för din hjärna

Den 30 augusti besöker Anders Hansen överläkare i psykiatri och författare Kalmar för två föreläsningar, varav en livesänds på 1177 Vårdguiden.

Kalmar län får återigen ett besök av Anders lagom till skolstarten. Sedan det senaste  besöket i Vimmerby i augusti 2018 är han aktuell med boken Skärmhjärnan och i slutet av juni debuterade han som sommarvärd i Sveriges Radio P1. Ta tillfället och lyssna på när Anders berättar om den senaste vetenskapen kring hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa. Hur fungerar hjärnan i en allt mer digital livsstil och i högt tempo? Hur kan vi förebygga psykisk ohälsa? Med ny kunskap kommer du inse att det handlar om visa hjärnan hänsyn genom ganska enkla saker.

Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.