Träffa andra hälsoråd

Nu finns möjlighet att genomföra gemenskapsträffar där ditt eller dina hälsoråd kan träffa andra hälsoråd. Det är ett givande tillfälle att göra aktiviteter tillsammans men även en chans att lära känna andra barn och unga, hälsorådscoacher och samordnare.

Vad behövs för att hälsorådet ska kunna anordna eller delta i en gemenskapsträff? Ersättning för bussresor? Inköp av förtäring eller något annat? Skriv till oss och berätta vad hälsorådet skulle vilja göra och vilka kostnader som finns i samband med träffen så kommer Reacta att bidra med ekonomisk ersättning.

För att anmäla ditt intresse fyller du som samordnare enkelt i ett formulär och om hälsorådet saknar en samordnare är det du som coachar hälsorådet (är blivande hälsorådscoach) som ska göra det.

Här hittar du en förteckning med alla aktiva hälsoråd där det framgår var hälsoråden finns och vilken/vilka inriktningar de har.

Vi vill ha din intresseanmälan senast den 30 september 2021.

Intresseanmälan
Från:
Reacta

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på elevhalsa@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.