Stolta styrelseledamöter tar studenten

Att vara engagerad i hälsoråd skapar inte bara ökat välbefinnande, stärkt gemenskap och ökad trygghet utan ger även barn och unga erfarenheter som de har glädje av i framtiden. Här ser vi två stolta styrelseledamöter från hälsoråd på Didaktus Liljeholmen som tar studenten och får med sig ett diplom där det framgår att de har varit engagerade i föreningens styrelse som sekreterare och ordförande. I rollen som styrelseledamot har de unga haft reellt inflytande, fått värdefull kunskap om demokrati och varit drivande i föreningen med fokus på att främja och stärka hälsan och välbefinnandet hos hälsorådets medlemmar.

Stort tack för ert engagemang och varmt lycka till i framtiden!

Från:
Didaktus Liljeholmen

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.