Skolkuratorsdagarna

Sveriges Skolkuratorers Förening bjuder in till Skolkuratorsdagarna med Tema: Normkritiskt värdegrundsarbete med fokus på machokultur, våld och porr.

Inbjudan från Sveriges Skolkuratorers Förening: 

Vi bryr oss och tänker nytt. Styrelsen för Sveriges Skolkuratorers Förening gör allt vi kan för att möta upp myndigheternas krav men också våra medlemmars behov.  

Vi ställer inte in, vi ställer om.

Skolkuratorsdagarna ställs om från två heldagar i Göteborg till 8 separata föreläsningar i digitalt format. Innehållet går att titta på när du vill under en hel månad och var du än befinner dig i världen, bara du har tillgång till internet.

Med start 9 oktober släpps kunskap och inspiration i form av filmade föreläsningar.

En månad av inspiration och kunskap i arbetet på temat Normkritiskt värdegrundsarbete som går att titta på när du vill och inte är direktsänt.

Årets konferens blir inte samma mötesplats som vi är vana vid, men under hela fyra veckor har du möjlighet att ta del av inspirerande föreläsningar utifrån ett angeläget tema med stor aktualitet.

Några av föreläsarna du får lyssna till är:

Sandra Dahlén - frilansande utbildare och skribent som arbetat med frågor som rör sexualitet och likabehandling i över 20 år såväl inom Sverige som internationellt.  

Mikis Kanakaris - verksamhetsutvecklare och coach på Stiftelsen 1000 Möjligheter och den nationella stöd- och kunskapsplattformen Ungarelationer.se.

Hilda Johnsson – tidigare skolkuratorn som i maj 2020 släppte boken Skolkurator 2.0 – må bra, prestera bra

För endast 795 kr får du ta del av föreläsningar under en hel månads tid.

I priset ingår även 1 års medlemskap i Sveriges Skolkuratorers Förening.

Skolkuratorsdagarna 2020

Klicka här för anmälan och fullständigt program
Från: