Psykisk hälsa i kristider - digital kurs!

Carolina Klüft f.d. elitfriidrottare & Katarina Laundy leg. psykolog ger tillsammans med framgångsrika forskare och inspiratörer sina bästa tips, metoder och verktyg att arbeta hälsofrämjande i skolan under krisen. Välkommen till en utbildning där vi vänder oro och rädsla till ett positivt arbete med eleverna och deras hälsa.

Hälsofrämjande metoder under kristider?

Ökad frånvaro hos elever och lärare, införande av distansundervisning, brist på resurser, rädsla och oro utmanar skolans hälsofrämjande arbete och därmed arbetet mot utbildningens mål. Samtidigt minskar elevernas friskfaktorer hemma och på fritiden där barn och unga i utsatta situationer påverkas mest. Hur kan vi i denna situation och i framtiden bibehålla och öka skolans hälsofrämjande arbete? Hur kan vi arbeta på individ-, grupp- och organisationsnivå för ett väl fungerande hälsofrämjande arbete mot utbildningens mål?

Läs mer
Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.