Så kan du stärka den psykiska hälsan i kristider

Vi har under de senaste åren genomgått en pandemi och nu pågår det ett krig i Europa. I kriser som dessa, när oro uppstår och när barn och unga drabbas på olika sätt så kan det vara svårt att veta vad olika målgrupper behöver eller kan göra för att stärka sin psykiska hälsa. Därför har "Uppdrag Psykisk Hälsa" tagit fram en stödlista med information, tips och stöd för olika målgruppsinriktade insatser.

Vad kan man göra för att stärka den psykiska hälsan hos barn 0-12 år? Hos unga 12-25 år? Vad är viktigt att tänka på som vuxen för att både stärka sin egen psykiska hälsa och kunna finnas där för de yngre? 

All information finns digitalt för kostnadsfri nedladdning.

Läs mer
Från:
Uppdrag Psykisk Hälsa

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.