Prova stödmedlemskapet gratis. Nu ännu enklare!

Nu är det ännu enklare att prova stödmedlemskapet. Inga faktureringsuppgifter behöver lämnas och provperioden avslutas automatiskt den 15 september. Vill skolan fortsätta stödmedlemskapet efter provperioden mejlar skolan sitt namn och faktureringsuppgifter till elevhalsa@reacta.se

Så missa inta att prova stödmedlemskapet gratis fram till 15 september och ta del av alla fördelar att arbeta hälsofrämjande med Hälsorådsmodellen. Samla kompetensstöd och få friskvårdsbidrag till dina elever.

Över 100 skolor är redan stödmedlemmar och tusentals unga är medlemmar och gör hälsofrämjande aktiviteter - men vi vill stoppa mer psykisk och fysisk ohälsa hos unga!

Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på elevhalsa@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.