Reactapriset 2023

Vet du ett hälsoråd som utmärkt sig på ett särskilt sätt? Nominera då hälsorådet till Reactapriset!

Under årsmötet 2014 bestämde medlemmarna att Reacta varje år ska uppmärksamma ett hälsoråd genom ett pris - Reactapriset. Det är ni medlemmar som nominerar och alla hälsoråd kan bli nominerade. Det vinnande hälsorådet får äran men också 5.000 kr som oavkortat går till hälsorådets verksamhet.

Vad menas med att hälsorådet ska ha utmärkt sig på ett särskilt sätt?

Det kan vara många olika saker. Till exempel att medlemmar som aldrig tidigare varit föreningsaktiva tar steget och bildar ett hälsoråd på ett nytt och spännande hälsotema. Det kan också vara ett hälsoråd som kommit på ett bra sätt för att lyckas värva många nya medlemmar under året, eller ett hälsoråd som skapar ett nytt koncept för aktiviteter som många medlemmar får glädje av och som sprider sig till fler. Hälsorådet kanske är duktigt på att marknadsföra sig själva och Reacta i media eller i sin lokala omgivning eller tar sig an en särskilt viktig och behjärtansvärd verksamhet?

Du vet bäst vad hälsorådet som just du vill nominera har gjort bra så skriv och berätta om det i nomineringen.

Reactas kansli tar emot nomineringarna och sen är det Reactas riksstyrelse som fattar beslut om vilket hälsoråd som vinner. Den eller de i Reactas riksstyrelse som är medlem i ett nominerat hälsoråd deltar inte i beslutet.

Skicka in din nominering senast den 21 april.

Har ni några frågor eller funderingar?

Kontakta då gärna kansliet på:
08-940 410
info@reacta.se

Nominera här!
Från:
Reacta