Lyft skolans hälsofrämjande arbete

Lyft skolans hälsofrämjande arbete med den senaste forskningen och inspirerande föreläsningar som visar hur du skapar tid, engagemang och tvärprofessionell samverkan i det hälsofrämjande arbetet. Just nu får skolor som blir stödmedlemmar innan 17 november - kostnadsfritt deltagande (gäller all personal på skolan) på vår webb-nätverksträff, samt novembers och decembers stödmedlemskap gratis. Webb-nätverksträffen består av två delar och sänds live från Hasselbacken på Djurgården den 18 och 19 november. Välkomna till två dagar med forskning, evidens och praktikexempel i fokus för det hälsofrämjande arbetet.

Anna Tebelius Bodin - föreläsare

Anna Tebelius Bodin, har utbildat och inspirerat 10.000-tals inom psykologin bakom hur vi lär, når välbefinnande och utvecklar vårt självledarskap utifrån hjärnan. Med vetenskapen som grund och inspirerande pedagogik belyser hon möjligheterna och utmaningarna för hjärnan vad gäller hur vi ska bygga kompetens och skapa beteendeförändring, men utgår även ifrån den emotionella hjärnan som styr och påverkar vårt eget och andras välbefinnande.

Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron

Anna har skrivit fem böcker och den femte boken "Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron" som kom 2020 gick direkt upp på förstaplatsen på Adlibris försäljningslista. Boken beskriver vilka utmaningar som vår hjärna möter på 2020-talet och vad vi kan göra för att få ut det mesta möjliga av tillvaron.

Vi är glada att Anna Tebelius Bodin kommer att hålla ett inspirerande föredrag som kommer ge idéer, strategier och insikter som kan omsättas till praktik i det hälsofrämjande arbetet och i arbetet med hälsoråd. Läs mer om Anna Teblius här →

Så får du tid, engagemang och tvärprofessionell samverkan

Samordnare från två skolor som arbetar hälsofrämjande med hälsoråd, delar med sig av sina bästa tips för att skapa tid, engagemang och tvärprofessionell samverkan på skolan. Anna Rollgard, samordnare på Uppsala yrkesgymnasium Ekeby och Åsa Persson, samordnare på Uppsala yrkesgymnasium Jälla presenterar hur de planerade och genomförde en framgångsrik kickoff för att väcka intresse och engagemang hos övriga personalen i skolan att delta i det hälsofrämjande arbetet med hälsoråd.

Shohreh Valikhany, samordnare på Didaktus Liljeholmen berättar hur hon arbetar för att sprida information om Reacta och hälsoråd i sin verksamhet så att fler, både vuxna och elever, vill vara med i det hälsofrämjande arbete med hälsoråd.

Ladda ner hela programmet →

Bli stödmedlem - delta kostnadsfritt på webb-nätverskträffen

Låt skolan bli stödmedlem 2022 och delta kostnadsfritt med hela skolans personal på webb-nätverksträffen den 18-19 november. Dessutom får skolan hela november och decembers medlemskap gratis.

Läs mer här och bli stödmedlem direkt →

Från:
REACTA