Informationsmaterial om Covid-19

Folkhälsomyndigheten har släppt ett informationsmaterial till barn och unga som går att ladda ner gratis om att allt är inte som vanligt, då covid-19 sprids fortfarande. Informationsmaterialet påminner oss om vad och var och en behöver göra för att minska smittspridningen. Myndigheten skriver:

"Att fullfölja sin utbildning utgör en skydds- och friskfaktor för hälsa bland både unga och vuxna. Vi ser därför skol- och utbildningsformer som viktiga arenor för dessa budskap. Folkhälsomyndigheten följer noga den epidemiologiska utvecklingen av covid-19 och nu ser vi en ökande trend av antalet fall. Det är därför viktigt att påminna unga och unga vuxna om att allt inte är som vanligt, covid-19 sprids fortfarande."

Läs mer
Från:
Folkhälsomyndigheten

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.