Hur kan vi arbeta mer hälsofrämjande?

Klicka här för att se evenemanget i efterhand!

Du missar väl inte ”Istället för i Almedalen” 5-7 juli?
Tre dagar med direktsänd samhällsdebatt från STUDIO Meetingpoint i Malmö!
Du följer allt kostnadsfritt på webben.

5 juli: Mobilitet/Arbetsmarknad/Demokrati
6 juli: Ekonomi/Klimat Social hållbarhet
7 juli: Barn och ungdomars rättigheter/Hälsa

Vi är naturligtvis på plats och medverkar under spåret Barn och ungdomars rättigheter/Hälsa
med programpunkten Barn och ungas hälsa - hur kan vi arbeta mer hälsofrämjande kl. 10.00-10.45.

Johan Hallberg, rektor på Malmaskolan i Kolsva & styrelseledamot i Reacta inleder seminariet. Malik Chaudhry, riksordförande och Jenny Lundkvist, idrottslärare och samordnare för hälsoråden på S:t Eriks Gymnasiesärskola sitter i panelen tillsammans med Anna Janson, Enhetschef för hälsofrämjande levnadsvanor på Folkhälsomyndigheten, Ann-Christin Ahlberg från Socialutskottet, Socialdemokraternabland, Roza Azimi, Vice VD på Snaptive - Digital kurator på nötet.

Läs mer
Från:
Reacta

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.