Gratis aktivitetsglasögon till alla barn med synfel mellan 5-12 år

Stillasittande är en av vår tids största utmaningar. Barn och unga rör sig allt mindre. Reacta samarbetar med Generation Pep som nu tillsammans med Synsam ger gratis aktivitetsglasögon för en mer aktiv fritid.

Ofta har barn bara ett par glasögon och inte sällan uppmanar vi vuxna barnen att vara försiktiga med sina glasögon. Vi vill att alla barn ska kunna vara aktiva utan begränsningar, alla ska se.

Genom samarbetet erbjuds barn kostnadsfria aktivitetsglasögon mellan 5-12 år för just det. Aktivitetsglasögonen är särskilt anpassade att klara sportaktiviteter, utelek, hopp och bus!

Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på elevhalsa@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.