God helg!

2020 har över 70 Hälsoråd startat på skolor och fritidsverksamheter runt om i landet. Hälsoråden har gjort en stor mängd hälsofrämjande aktiviteter regelbundet som stärkt och bibehållt den psykiska och fysiska hälsan. Allt från vandring, matlagning, halloweenpyssel, till fotboll och mycket mer. Samordnare har utbildats och nya har påbörjat utbildningen.

Tack vare ert fina arbete så kan barn och unga göra hälsofrämjande aktiviteter. Tack!

Från:
Reacta

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.