Gemenskapsträff till Italien 10-13 oktober 2019!

Alla unga riksstyrelsen i Reacta bjuder nu in alla unga i hälsoråden, att åka på gemenskapsträff i Italien. Passa på! Se inbjudan nedan:

Gemenskapsträff till Italien 10-13 oktober 2019!

Ta chansen att träffa Reactas medlemmar från olika delar av landet och lär dig mer om Reacta. Under gemenskapsträffen fokuserar vi på att lära känna varandra och organisationen bättre. Vi kommer göra hälsoaktiviteter och delta på spännande workshops.

Klicka här för anmälan!

Anmäl dig senast 18 september (OBS! Först till kvarn som gäller).

Villkor för resan:

- Du själv behöver vara medlem i något av våra hälsoråd.

- Anmälningsavgiften är 200 kr men du kan däremot få ner den hela vägen till noll. Värva andra unga till ditt hälsoråd  och vi sänker avgiften med 50 kr för varje ny medlem du värvar. Reacta står för resan, kost och logi.

- Är du under 18 behöver du ha en vuxen med dig på resan.Tips är att ni kan gå ihop till en grupp och välja en gruppledare som är över 18, som har ansvaret för just er grupp.

Har du frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta Reactas styrelsemedlemmar:

Malik Chaudry, malik.chaudhry@reacta.se

 Aylin Daut, aylin.daut@reacta.se

Malik Chaudhry

Ordförande

Reacta

Mobil: 0700 465 007

www.reacta.se

Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.