Gemenskapsträff i Italien - Milano

Reacta bjuder in alla barn & unga (7-26 år) som är medlemmar, att åka på gemenskapsträff till Italien. Ta chansen att träffa Reactas medlemmar från olika delar av landet och lär dig mer om Reacta. Under gemenskapsträffen fokuserar vi på att lära känna varandra och organisationen bättre. Vi kommer att göra hälsoaktiviteter och delta på spännande workshops. Anmäl dig senast 28 februari.

Från förra resan då vi åkte till Krakow i Polen.

Ladda ner inbjudan här!

Anmälan
Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.