Gemenskapsträff för hälsoråd

"Den bästa upplevelsen - alla var med varandra och ingen blev utanför."

Så skriver en av deltagarna som var med på gemenskapsträffen som Reacta anordnade den 27e oktober 2023. Här hade medlemmar från sex olika hälsoråd en heldag tillsammans och gemenskap, glädje och hälsofrämjande aktiviteter var i fokus.

Dagen inleddes med en bussresa från Stockholm till actionbadet Kokpunkten i Västerås där det bjöds på roliga äventyr och härlig fysisk aktivitet i de olika vattenrutschbanorna. Glädjen i att dela en upplevelse var stor och deltagarna utmanade sig själva och peppade varandra att prova på nya saker samtidigt som de lärde känna varandra ännu mer.

En hälsorådsmedlem skriver att "Gemenskapen har stärks jättemycket för att i skolan är vi inte tillsammans så ofta" och en medlem från ett annat hälsoråd skriver att "Vi alla höll ihop och åkte och gjorde saker tillsammans. Det gjorde att vi kom närmare varandra." Dagen bjöd på många skratt och mycket glädje och under bussresan tillbaka till Stockholm var det många som önskade att få kunna göra något liknande igen, vilket vi verkligen ser fram emot att få kunna anordna.

Vi vill tacka er hälsorådsmedlemmar och vuxna som var med och bidrog till att gemenskapsträffen blev en succé och lycka till i ert fortsatta hälsorådsarbete!

Från:
Reacta