Enkät om covid19 - hjälp oss ge förstärkt stöd till hälsofrämjande arbete!

Svara på vår enkät och hjälp oss identifiera hur vi kan ge ett förstärkt stöd till alla skolor och mötesplatser i deras hälsofrämjande arbete under coronakrisen. Vi undersöker just nu hur Covid-19 påverkar alla skolor och mötesplatsers hälsofrämjande arbete. Syftet är att kunna ge förstärkt stöd till det hälsofrämjande arbetet. Enkäten är anonym.

Tillsammans kan vi göra mycket mer!

Insamling av svar till enkäten är avslutad! Snart presenterar vi resultaten.

Svara på enkäten
Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.