Dags för årsmöte i Hälsoråden!

Nu är det dags att ha årsmöte i Hälsoråden på skolan eller fritidsverksamheten och planera årets hälsofrämjande aktiviteter. Ett väl genomfört årsmöte i Hälsoråden är en stark hälsofrämjande insats som stärker barn och ungas kontroll, delaktighet och inflytande att göra aktiviteter som ger en god hälsa.

Att ha årsmöte i ett Hälsoråd är enkelt. Vi har laddat med massor av kunskap och stöd som nätverksträffar för dig som samordnare eller stödjare med fokus på årsmötet, liksom enkla digitala guider.

Webbnätverksträff för stödjare 3 feb. Fokus: Årsmöte som hälsofrämjande insats. Läs mer →

Webbnätverksträff- 4 feb. Fokus: Samordna Hälsorådens årsmöten. Läs mer →

Dessutom har vi gjort det väldigt enkelt att ha årsmöte genom våra digitala guider som automatiskt skapar ett korrekt årsmötesprotokoll. När årsmötesprotokollet är inskickat får Hälsorådet friskvårdsbidrag beroende på antalet medlemmar. Glöm inte att starta arbetet med att alla som ska vara med på årsmötet blir medlemmar. Först då kan man rösta och sitta i styrelsen.

Mer information om hur du förbereder och genomför årsmötet finns i länken nedan.

Läs mer
Från:
Reacta

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.