Coronaviruset - det här gör Reacta

Coronavirusets framfart gör att vi pausar samtliga utbildningar, kurser och träffar som är i närtid - för att minska smittspridningen. Läs mer under varje utbildning, kurs eller träff vad som gäller. Vi återkommer med mer information inom kort.

Vi påbörjar också nu ett intensivt arbete med att finna nya datum längre fram men också digitala lösningar som inte kräver fysiska möten. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor på 08-940 410 eller info@reacta.se.

Läs mer
Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.