Boka gratis infoträff till din skola!

Är du nyfiken på att komma igång med hälsoråd på din skola och arbeta hälsofrämjande med elevernas hälsa? Passa då på att boka in en gratis infoträff! Vi besöker grundskolor, gymnasieskolor, särskolor eller folkhögskolor som vill bygga vidare på det hälsofrämjande arbetet.

Få en försmak på Reactas modell för det hälsofrämjande arbetet som ger senaste forskningen och enkla hälsofrämjande metoder. Under cirka 60 minuter berättar vi hur ni kan jobba för att främja barn & ungas hälsa och vilka fördelar det är att var ansluten till Reacta.

Vi besöker följande platser datum:

  • Malmö och Skåne 28-29 januari
  • Kalix 19-20 mars

Fyll i bokningsformuläret för att boka en infoträff på ovanstående platser och datum. Finns din plats inte med så kan du ändå fylla i bokningsformuläret så kontaktar vi dig när tillräckligt många skolor i din kommun bokat.

För mer information kontakta gärna Fredrik Thelander på mejl fredrik.thelander@reacta.se, telefon 08-940 410 eller på Facebook.

Boka
Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.