Se webbinariet: Att gå från oro till motståndskraft

Se webbinariumet här i efterhand kostnadsfritt.

Ett webbinarium med fokus på hur vi kan skapa medmänsklighet och tillit när kris och oro möter oss i vår vardag.  Att omvandla oro och utmaningar till en positiv motståndskraft. Att våga se kraften i medmänsklighetens styrka både ut ett barn, ungdoms, vuxen och samhällsperspektiv. Vad kan du och jag göra för att få kraft och mod att möta det som är svårt i dessa tider?

Våra inbjudna deltagare bemöter det svåra och ger råd utifrån sin expertkompetens. Webbinariet arrangeras av Reacta - en ideell organisation för ungas hälsa - i samarbete med ABF. Innehållet är skapat av deltagande föreläsare ihop med moderator Anette Pettersson Faye, nationell samordnare på Reacta.

Läs mer
Från:

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.