Anna Tebelius Bodin

Årets mottagare av Mensapriset, 2020. Anna Tebelius Bodin har utbildat och inspirerat 10.000-tals inom psykologin bakom hur vi lär, når välbefinnande och utvecklar vårt självledarskap utifrån hjärnan. Med vetenskapen som grund och inspirerande pedagogik belyser hon möjligheterna och utmaningarna för hjärnan vad gäller hur vi ska bygga kompetens och skapa beteendeförändring, men utgår även ifrån den emotionella hjärnan som styr och påverkar vårt eget och andras välbefinnande.

Anna har skrivit fem böcker och den femte boken "Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron" som kom 2020 gick direkt upp på förstaplatsen på Adlibris försäljningslista. Boken beskriver vilka utmaningar som vår hjärna möter på 2020-talet och vad vi kan göra för att få ut det mesta möjliga av tillvaron.

Vi är glada att Anna Tebelius Bodin kommer att hålla ett inspirerande föredrag på den fysiska samordnarträffen på Hasselbacken i Stockholm den 18-19 november. Föredraget kommer att ge idéer, strategier och insikter som kan omsättas till praktik i det hälsofrämjande arbetet och i arbetet med hälsoråd.

Är du samordnare kan du läsa mer och anmäla dig till nätverksträffen på Hasselbacken här

Är din skola är stödmedlem? Då kan ni anmäla er här för att få se webbsändningar av Annas föredrag och mycket annat spännande under nätverksträffen.

Läs mer
Från:
Reacta