Anna Tebelius Bodin

Årets mottagare av Mensapriset, 2020. Anna Tebelius Bodin har utbildat och inspirerat 10.000-tals inom psykologin bakom hur vi lär, når välbefinnande och utvecklar vårt självledarskap utifrån hjärnan. Med vetenskapen som grund och inspirerande pedagogik belyser hon möjligheterna och utmaningarna för hjärnan vad gäller hur vi ska bygga kompetens och skapa beteendeförändring, men utgår även ifrån den emotionella hjärnan som styr och påverkar vårt eget och andras välbefinnande.

Anna har skrivit fem böcker och den femte boken "Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron" som kom 2020 gick direkt upp på förstaplatsen på Adlibris försäljningslista. Boken beskriver vilka utmaningar som vår hjärna möter på 2020-talet och vad vi kan göra för att få ut det mesta möjliga av tillvaron.

Vi är glada att Anna Tebelius Bodin kommer att hålla ett inspirerande föredrag på den fysiska samordnarträffen på Hasselbacken i Stockholm den 18-19 november. Föredraget kommer att ge idéer, strategier och insikter som kan omsättas till praktik i det hälsofrämjande arbetet och i arbetet med hälsoråd.

Är du samordnare kan du läsa mer och anmäla dig till nätverksträffen på Hasselbacken här

Är din skola är stödmedlem? Då kan ni anmäla er här för att få se webbsändningar av Annas föredrag och mycket annat spännande under nätverksträffen.

Läs mer
Från:
Reacta

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på info@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.