Sommarjobb

Teamledare till Reactas festivalkampanj

Är du en inspirerande person, gillar att leda andra och brinner för hälsa? Tycker du dessutom om att resa, ta kontakt och prata med unga och hänga på festivaler runt om i Sverige. Då är du den vi söker!

Reacta är en riksorganisation för ungas fysiska och psykiska hälsa med 3000 unga i 70 lokalföreningar. Vi vill nu bli fler medlemmar i våra lokalföreningar och kunna stötta fler unga till en bättre hälsa. Som teamledare till vår festivalkampanj gör du detta möjligt. Arbetet innebär att du tillsammans med våra fantastiskt engagerade medlemsvärvare, deltar på festivaler (t.ex. Mitt 127 festivalen) och pratar hälsa och värvar medlemmar. Festivalerna och evenemangen är i hela Sverige men antagligen är ni mest runt Stockholm. Att värva medlemmar till Reactas lokalföreningar är enkelt, då medlemskapet är gratis och vi är en ideell organisation.

Som teamledare leder och ansvarar du för våra unga medlemsvärvare och deras resultat. Här är du teamets förebild och coachar och stöttar våra medlemsvärvare. Som teamledare värvar du också själv nya medlemmar samtidigt som du planerar och coachar ditt teams aktiviteter. Du kommer också ansvara för att utveckla ditt team och hålla i teamets möten.

Kvalifikationer
Erfarenhet som medlemsvärvare/säljare f2f eller erfarenhet som teamledare. Det är positivt om du har erfarenhet av att inspirera team på ett positivt sätt i medlemsvärvande aktiviteter. För att lyckas i rollen som teamledare krävs att du är målmedveten och ansvarstagande, gillar att kämpa och pusha ditt team till att nå bra resultat. Du har en social och positiv personlighet och gillar kontakt med nya människor.

- Erfarenhet som medlemsvärvare/säljare face2face

- Tycker om att resa och trivs på festivaler

- Social & positiv och gillar kontakt med nya människor


Vi erbjuder
Engagerade unga medlemsvärvare, hänga på grymma festivaler, träffa massor av människor, utveckla ditt ledarskap och göra en fantastisk insats för ungas hälsa.

Du får en fast timlön om 150 kr/h inklusive semesterersättning. Vi har kollektivavtal genom IDEA och Unionen.

Hemsida: www.reacta.se

Arbetstid: 30-40 timmar i veckan, vardagar.
Tidsperiod: 6 juni –20 juli. Möjlighet till förlängning.
Ansökan: Vi intervjuar löpande så ansöka direkt. Skicka CV och personligt brev per mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. För frågor mejla David Nilsson eller ring på 070-515 77 57

Om Reacta
Reacta är en ideell riksorganisation, politiskt och religöst obunden med uppdraget att stärka ungas hälsa. Vi arbetar med stöd från Folkhälsomyndigheten och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

PÅ GÅNG

Psykisk Hälsa i Skolan

Elevhälsans psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser

Läs mer...

Fysisk Aktivitet i Skolan

Inspiration och verktyg för elevers rörelse, utveckling & hälsa 

Läs mer...

Nätverksträff 21 nov!

Tema: Barnrättslagen!

Läs mer...

Elevhälsans hälsofrämjande arbete

Samverkan för elevers lärande, utveckling och hälsa

Läs mer...

SENASTE NYTT

Arbete med unga i migration? 

Utvecklingsarbete - få extra stöd

Läs mer...

Ledigt jobb: Säljare med känsla för kompetensstöd

Vill du ge skolan stöd att finna rätt utbildning - för ungas hälsa?

Läs mer...

Effekterna av samordnat hälsofrämjande arbete

Att samordna det hälsofrämjande arbetet har många positiva effekter.

Läs mer...

Nominera till riksstyrelsen!

I vår är det dags att välja riksstyrelse.

Läs mer...

Reacta får statsbidrag 

Reacta får 650 000 kr i statsbidrag från Folkhälsomyndigheten. 

Läs mer...