Kostnadsfri gemenskapsträff 1 oktober 2021, Stockholm

Vi har bokat in fredagen den 1 oktober kl. 11:00 för en gemenskapsträff som stärker hälsan på Äventyrsbanan i Älta utanför Stockholm. Träffen är kostnadsfri och riktar sig till ungdomar mellan 15-25 år som är medlem i ett hälsoråd som är anslutet till Reacta. Medlemmarna i hälsoråden kommer få möjlighet att utvecklas både på individnivå och som grupp och samtidigt har ni roligt tillsammans.

Höghöjdsbana och matlagning

Höghöjdsbanor är något som ger en inre utmaning men samtidigt är det en sammansvetsande och stimulerande aktivitet. Gemenskapsträffen pågår utomhus under fyra timmar och börjar med att ungdomarna lagar mat tillsammans med en välrenommerad vildmarkskock och därefter är det dags att utmana sig själv i höghöjdsbanan. På menyn står kyckling- och grönsaksfajitas med tortillabröd, grönsaker, guacamole och salsa.

Anmälan och villkor

Anmälan är bindande och du som är samordnare behöver tipsa hälsorådscoachen/hälsorådscoacherna om möjligheten för medlemmarna i hälsoråden att delta på den här oförglömliga träffen. Du behöver även säkerställa att de som anmäls är registrerade som medlemmar i ett hälsoråd.

Antalet platser är begränsat så beroende på hur många som anmäler sig kan vi behöva göra ett urval. Om någon som anmält sig inte närvarar (eller om platsen inte överlämnas till en annan hälsorådsmedlem) kommer ni att debiteras en avgift på 500 kr per person.

Vi ser gärna att du som är samordnare eller hälsorådscoach följer med som vuxen från skolan då det blir ett utmärkt tillfälle att få träffa andra samordnare/hälsorådscoacher och medlemmar i andra hälsoråd.

Äventyrsbanan garanterar att Folkhälsomyndighetens rekommendationer följs och att det finns möjlighet att hålla avstånd under hela aktiviteten.

Anmäl intresse senast den 16 september. All praktisk information och vägbeskrivning hittar du här

Välkomna!

Vill ditt hälsoråd träffa andra hälsoråd och göra en egen gemenskapsträff? Läs mer här!

Anmäl här
Från:
Reacta

Det går snabbt och enkelt

Kom igång enkelt i fyra steg

Kom igång genom fyra enkla steg. Börja med att prenumerera på nyhetsbrevet med senaste nytt om hälsofrämjande arbete. Boka sedan ett kostnadsfritt möte och få information om hur ni kan kan lyfta ert hälsofrämjande arbete. Vi kommer med tips, inspiration och framgångsrika exempel från andra skolor och mötesplatser. Därefter analyserar vi tillsammans ert nuläge och behov. Utifrån kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för just er verksamhet med fokus på hur ni kan starta upp arbetet. Vi hjälper er genom hela processen.  

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp eller stöd på elevhalsa@reacta.se, 08-940 410 eller i chatten nere till höger.